Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: miniszterelnök

285 cikk 1/29 oldal

Netanjahut segítik a társadalmi átalakulások

Kevesebb mint egy héttel az izraeli előre hozott választások előtt úgy tűnik, Benjamin Netanjahunak minden esélye megvan rá, hogy ötödjére is elfoglalja a miniszterelnöki széket.

India rakétával sikeresen megsemmisített egy műholdat

India hadgyakorlaton rakétával sikeresen megsemmisített egy alacsonyan Föld körüli pályára állított, 300 kilométeres távolságban lévő műholdat – jelentette be Narendra Modi indiai miniszterelnök szerdán.

Összefogott a thaiföldi ellenzék, de nincs a miniszterelnök megválasztásához szükséges többsége

Hét thaiföldi ellenzéki párt bejelentette szerdán, hogy koalíciót alakított a katonai rezsim támogatását élvező párt, a Falang Pracsarat ellenében, és a képviselőházi többség birtokában követeli, hogy alakíthasson kormányt, de a junta által kialakított sajátos választási rendszer miatt aligha tudná megválasztani miniszterelnök-jelöltjét.

Orbán Viktor: A terrorizmus nem ismer határokat

Az Új-Zélandon történt terrortámadás ismét bebizonyította, hogy a 21. században a gyűlölet, az erőszak és a terrorizmus nem ismer határokat – írta levelében a miniszterelnök.
285 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.