Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: miniszterelnök

302 cikk 1/31 oldal

Boris Johnson költözhet a Downing Street 10-be

Konstruktív együttműködést remél az Európai Bizottság a leendő brit miniszterelnöktől, Boris ­Johnsontól, akit ma nevez ki Theresa May utódjául II. Erzsébet királynő.

Johnson egymaga szakíthatja szét a szigetországot

Boris Johnson potenciális miniszterelnöksége az EU-ellenesek és unióbarátok közötti szakadék mélyítése mellett a skót függetlenségi törekvéseknek is lökést adhat.

Skót miniszterelnök: Skóciának képesnek kell lennie a függetlenségre

Mivel Skócia és az Egyesült Királyság egyre inkább különböző politikai utakon halad, szembe kell néznünk azzal, hogy a legjobb válasz erre az, ha Skócia képes a függetlenségre és saját jövőjének alakítására – jelentette ki Nicola Sturgeon skót miniszterelnök Brüsszelben kedden.

Történelmünk legsötétebb napja

Kilenc éve annak, hogy úgy döntöttünk, nemzeti történelmünk legsötétebb napja ne csak lesújtson, hanem erőt is adjon, egymáshoz is emeljen minket – mondta Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napján.
302 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.