Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – CIVIL KÖRSzerbiával lehetne bővíteni a V4-eket.

Címke: módosítás

13 cikk 1/2 oldal

Szerződésmódosításokra kell készülni az építkezéseken

Mindenre kiterjedő járványügyi intézkedési terv elkészítését, az építkezésen dolgozók egyéni munkába járását, a munkafolyamatok egészen kis brigádokra osztását javasolja az építési vállalkozók szövetsége.

Bortörvény-módosítási javaslaton dolgozik az agrártárca

Naprakészen kell tudni a tőkén lévő szőlő, a must, a készleten lévő folyó- és palackozott borok mennyiségét ahhoz, hogy piaci zavar esetén hatékonyan be lehessen avatkozni – mondta Nagy István.

Karácsony Gergely korlátozza a képviselők jogait 

A fideszes képviselők nyomására a módosításból kivették azt a pontot, amely döntési joggal ruházta volna fel a főpolgármestert olyan ügyekben, ahol a közgyűlés két egymást követő ülésen nem tudott dönteni.

Tovább szigorodhatnak az előírások

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint napirenden van a tejtermékekre, a gyorsfagyasztott élelmiszerekre, illetve a malomipari termékekre vonatkozó előírások módosítása is.

Szavaz a T. Ház az alaptörvény módosításáról

Az Országgyűlés háromnapos üléssel zárja ez évi munkáját. A házelnök napirendi javaslata alapján hétfőn az ülés a szokásosnál korábban, 10 órakor kezdődik napirend előtti felszólalásokkal.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …