Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: Mosóczi László

38 cikk 1/4 oldal

Az okosúton megnyílhat a leállósáv

Akár a zsúfolt autópályák leállósávjának ideiglenes megnyitását is támogathatja a jelenleg zajló okosútfejlesztés, amely emellett arra is képes, hogy a járművekkel kommunikálva csillapítsa a forgalmi zavarokat.

Az M0-s körgyűrűt be kell zárni

Mosóczi László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek adott interjúban arról is beszélt, hogy hamarosan döntenek az M0-s nyugati szakaszáról, valamint a reptéri vasútról is.

Már él az új vasúti menetrend

Életbe lépett vasárnap a MÁV és a GYSEV 2019-2020-as új vasúti menetrendje, amely számos kedvező változást hoz az utasok számára – mondta a közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

Az új vasúti menetrend kedvező változást hoz az utasoknak

Mosóczi László államtitkár kiemelte, 2015-től négy év alatt 138,2 millióról 141,8 millióra nőtt a MÁV-Start utasainak száma, az idei első három negyedévben 105 millió utast szállított a vasúttársaság.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …