Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 6., csütörtök, Berta, Bettina napja
HÍR TV – CSÖRTE:A független újságírók politikai eszközzé válnak

Címke: Most-Híd

22 cikk 1/3 oldal

Súlyos csalódás Szlovákiában

Bugár Béla többszörös nemzetáruló, gátlástalan karrierista, hitvány haszonleső. (A szlovák választóit is becsapta, de ez most nem érdekes.) A kudarc oka elsősorban a felvidéki magyarok apátiája.

Bugár Béla lemond pártelnöki posztjáról

Az új szlovák parlamentbe a szombaton tartott választáson hat párt jutott be, a választási jegyzőkönyvek több mint 99 százalékának összesítése alapján.

Kiábrándulás Ficóékból, bajban a magyar pártok

A legnagyobb kormánypárt, az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) vezeti a népszerűségi listákat a február 29-ére kiírt szlovákiai parlamenti választások előtt, a szavazatok 17,7 százalékát szerezheti meg.

Nem lesz ötpárti magyar együttműködés

Többszöri egyeztetés után csak félig jött létre Szlovákiában a magyar egység a jövő évi, minden bizonnyal februári választások előtt.

Globál: Hatalomváltás Romániában

A Hír TV Globál című műsora részben magyar ügyekkel foglalkozik, az apropót pedig a román és szlovák belpolitika adja. Vajon mire számíthatunk a magyar származású, brassói születésű Ludovic Orban-tól?

Ötpárti egyeztetetést kezdeményez az MKP a közös magyar választási listáról

Ötpárti egyeztetetést kezdeményez a Magyar Közösség Pártja (MKP) annak érdekében, hogy a szlovákiai magyarságot képviselő szervezetek közös választási listán induljanak a jövő februári parlamenti választáson – derült ki abból a sajtónyilatkozatból, amelyet a felvidéki magyar párt elnökségének kedd éjszakába nyúló ülése után adtak ki.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …