Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 7., kedd, Herman napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: MTÜ

43 cikk 1/5 oldal

Januárban még sok vendégünk volt

Biztonságos híre és historikus értékei mellett a fejlesztések révén születő új élménylehetőségek miatt turizmusunk az elmúlt évben különösen vonzó lett a külföldiek szemében.

Derékba tört a turizmusunk

Megrázza a piacot, hogy a szállásdíjból származó bevételek legalább 40-50 százalékkal zuhannak vissza az elkövetkező hetekben a visszamondott utazások miatt.

Napról napra nő a foglalások visszamondásának száma

A belföldi foglalások közül arányaiban kevesebb (13,2 százalék) került lemondásra, mint a TOP 10 küldőpiacról érkezők esetében, így a belföldi piacot inkább a kivárás jellemzi.

Élmény lesz a tóparti kikapcsolódás

Budapest mellett a Balaton az egyik legkedveltebb hazai úti cél a belföldi és a külföldi utazók körében; tavaly a vendégek közel nyolcvan százaléka magyar turista volt.

Rekordévet zárt tavaly a turizmus

A cél az, hogy Magyarország Közép-Európa vezető turisztikai térsége legyen, ennek érdekében folytatódnak a fejlesztések.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …