Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 4., szombat, Izidor napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

Címke: Nemzeti Filmintézet

10 cikk 1/1 oldal

Pályázatokat hirdetett meg az Nemzeti Filmintézet

Tévéfilmes és kisjátékfilmes pályázatokat hirdetett meg az Nemzeti Filmintézet, a rövidfilmtervekkel március 17-től jelentkezhetnek az alkotók – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Tekercsek a hátizsákban

Helyén van-e a feldolgozatlan múltunkat és jelenünket bemutató, régiónk problémáival foglalkozó magyar dokumentumfilm – vagy elsikkadni látszik a televíziós csatornák hír- és szórakoztatóműsor-versenyében?

Képesi képességei

Életműdíjjal tervezi jutalmazni Szabó István Oscar-díjas rendezőt a Magyar Filmakadémia Egyesület és a Nemzeti Filmintézet. A hír kiverte járásából Schmidt Máriát.

Három alkotás készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával

Három alkotás készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával: a Hosszú Katinkáról szóló portréfilm, Gauder Áron indián mesemotívumokból szőtt családi animációja és a trianoni magyar békedelegációról szóló dokumentum-játékfilm – közölte kedden a Nemzeti Filmintézet az MTI-vel.

A parlament bevezette a nagyszülői gyedet

Az Országgyűlés döntésének értelmében ezentúl szigorúbban büntethetők a fegyelmi szabályokat megsértő parlamenti képviselők, s változnak a frakciókra vonatkozó előírások is.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …