Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: önkormányzat

133 cikk 1/14 oldal

A budai Vár sem válhat csatatérré

Az I. kerület vezetése nem hívta meg a Várkapitányságot arra a rendezvényre, amelynek témája a Dísz tér megújulása volt. Milyen párbeszéd folytatható egy területről annak tulajdonosa, vagy illetékes képviselői nélkül?

Varga Ivett vezeti a BKK-t február elsejétől

A közlekedési szakember, aki 2019-től a BKK stratégiai és innovációs igazgatói posztját töltötte be, a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását.

Kemény bírálatot kaptak Márki-Zayék

Megelégelte a politikai cirkuszt, ezért Bessenyei Ferenc színművész özvegye visszavonta a Bessenyei név használatát a hódmezővásárhelyi önkormányzattól.

Két óvodát újítottak fel Nagykanizsán

A Széchenyi 2020 program keretében elnyert támogatásból újították fel a Kossuth téri, valamint korszerűsítették és bővítették a palini városrészben található óvodát.

Ellenzéki osztozkodás családi háttérrel

Elismerte Tordai Bence, hogy a választások utáni osztozkodás során felesége is kapott posztot a II. kerületi önkormányzat városfejlesztési bizottságában.

Bírósági korrupció gyanúja a Szeviép per kapcsán?

Nemcsak a Szeviép-ügyben másodfokon felmentő ítéletet hozó bírói tanács tagja lehetett összeférhetetlen önkormányzati céges szerződései miatt, hanem a tanácsvezető bíró érintettsége is felmerülhet.

Alföldit nevezhetik ki a Vígszínház élére

Gy. Németh Erzsébet, kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettes példátlan módon rendre intette Eszenyi Enikőt, a teátrum jelenlegi igazgatóját.
133 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …