Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: önkormányzati választás

84 cikk 1/9 oldal

Lepaktálhatott a Jobbik a DK-val

A DK-val és az MSZP-vel kötött háttéralku lehet az oka annak, hogy a Jobbik, szembemenve hajdúszoboszlói tagjainak szándékával, a baloldali pártok által támogatott polgármesterjelölt mellé áll.

Csörte: A Páneurópai Pikniktől az önkormányzati választásokig

Gazdasági, hadügyi és migrációs témák kerültek terítékre Orbán Viktor és Angela Merkel hétfői találkozóján. A német kancellár a páneurópai piknik 30 évfordulója alkalmával érkezett Magyarországra és elismerően beszélt hazánkról.

Bemutatta nyíregyházi polgármesterjelöltjét a Fidesz-KDNP

Emellett, 2014-hez képest három nyíregyházi választókerületben új egyéni képviselőjelölteket indít a Fidesz-KDNP. Gagna Csaba a Kertvárosban, Szenti Tibor a Hímesben, Nagy Szabina pedig Jósavárosban indul.

Az átjelentkezéssel szavazók voksai nem „utaznak”

Az október 13-ai önkormányzati választáson átjelentkezéssel szavazók nem a lakóhelyük, hanem a tartózkodási helyük jelöltjeire szavazhatnak, ez pedig azt jelenti, hogy az országgyűlési választással ellentétben nem lesznek „utazó voksok”.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.