Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: önkormányzati választás

232 cikk 1/24 oldal

Megszűnhet a váci színház

A Váci Dunakanyar Színház vezetője ezt arra alapozza, hogy a város újonnan megválasztott ellenzéki polgármestere közösségi oldalán azt írta: nem lesz pénze a színház támogatására.

Mégis választási eredményt hirdettek Várföldén

A területi választási bizottság döntése szerint a megválasztott polgármester 96 érvényes szavazattal Tóth Árpád független jelölt lett, aki a kifogás benyújtója is volt.

Felrúgják a régi egyezségeket

A kormánypárti polgármesterek igyekezete ellenére nehéznek ígérkezik a közös munka azokon a településeken, ahol a Fidesz–KDNP nem tudott többséget szerezni az önkormányzati választáson.

Magabiztosan vezet a Fidesz a Nézőpontnál

Az ellenzéki pártok szoros háziversenyét ezúttal a Momentum Mozgalom vezeti, ők 13 százalékot érnének el egy most vasárnap esedékes választáson listán.

Vízió

Jakab Péter szerint Budai Lóránt bajnok sikere egyfajta üzenet Orbán Viktornak: elég volt a Fidesz-korszakból, az ország nem kér a kormánypártokból.
232 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …