Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 18., péntek, Lukács napja

Címke: önkormányzati választás

190 cikk 1/19 oldal

Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba

Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő, aki titokban felvett hang- és videofelvételeken a kerületet érintő korrupciógyanús ügyekről beszélt. A vasárnap újraválasztott politikus közleményét pénteken tették közzé az MSZP kispesti szervezetének Facebook-oldalán.

Kisbucsán az azonos szavazatok miatt jogorvoslatot kérnek

A Zala megyei Kisbucsán szavazategyenlőség alakult ki a két polgármesterjelölt között, de egyelőre nem dönthetnek új szavazásról, mert az egyik érintett jogorvoslati kérelmet nyújtott be.

Időközi választást írnak ki Patakon

A polgármesterjelöltekre leadott szavazategyenlőség miatt időközi választást írnak ki a Nógrád megyei Patakon, ennek időpontjáról később döntenek – tájékoztatta az MTI-t a drégelypalánki közös hivatal jegyzője csütörtökön.

Újra polgármestert választanak Banán

A Komárom-Esztergom megyei Bana településen szavazategyenlőség miatt a korábbi polgármester vezeti tovább a települést, az új polgármester személyének eldöntésére időközi választást kell kiírni – tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője csütörtökön az MTI-t.

Arctalan arcátlanság

Kétségtelen, hogy a vasárnapi önkormányzati választás felemás eredményéhez több, részben egymástól független, másrészt egymást erősítő tényező vezetett.

Sajtóklub: Ismét megjelent az népi-urbánus ellentét Magyarországon

Sajtóklub a mögöttünk hagyott önkormányzati választásról. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa és Huth Gergely, a PestiScrácok főszerkesztője egyrészt beszél arról, hogy az egész kudarcot rá lehet- e lőcsőlni egyetlenegy emberre, másrészt pedig arról is, hogy mi volt az a lélektani ügy, ami miatt most sokan úgy érezték, hogy büntetni kell a Fidesz-KDNP szövetséget. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
190 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …