A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nagyjából lehet tudni, mikor lesz meg a győri újraszámlálás eredménye

A fővárosiéhoz hasonló helyzet alakult ki Győrben is.

Forrás: MTI2024. 06. 14. 21:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról a Magyar Nemzet beszámolt, hétfőn újraszámolják Győr hét választókörében a szavazatokat, miután a területi választási bizottság pénteken elfogadta Dézsi Csaba András (Fidesz–KDNP) polgármester jogorvoslati kérelmét.

A beszámoló szerint a döntést két kúriai határozatra alapozva hozták meg. Malomsoki István vármegyei jegyző, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Területi Választási Iroda elnöke azt közölte, hogy a 13-as, 16-os, 18-as, 30-as, 32-es, 53-as és 54-es választókörben leadott voksokat számolják újra. A Választás.hu adatai szerint ez 4207 urnában lévő, lebélyegzett szavazólap átvizsgálását jelenti. A hét szavazókörben az érvénytelen, lebélyegzett szavazólapok száma 71 volt – írták. 

Malomsoki István szerint a szavazatok újraszámolása két–három napig eltarthat.

Győrben vasárnap a polgármester-választást 18 297 szavazattal Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület (TSZV), az LMP-Zöldek és a Momentum jelöltje nyerte. Dézsi Csaba András, a Fidesz–KDNP jelöltje 17 857 szavazatot kapott.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Dr. Dézsi Csaba András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.