Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Ózd

53 cikk 1/6 oldal

Egy alanyi költő

Minap kiderült, Ózdon a nagytermészetű jobbikos polgármesterbe, Janiczak Dávidba helyezi bizalmát az egyesült ellenzék. Hogy mi tetszik nekik a 32 esztendős legényemberben, azt ne tőlem kérdezzék.

Digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át Ózdon

A digitalizáció elterjedése nem szorítja ki az emberi munkaerőt, ugyanakkor tudomásul kell venni, hogy a munka elvégzéséhez más típusú tudásra lesz szükség – mondta Pölöskei Gáborné.

Kigyulladt egy idősotthon Ózdon, egy férfi meghalt

A füstmérgezésben elhunyt áldozat mellett két nő – valószínűleg menekülés közben – bordatörést és combsérülést, öten súlyosabb, négyen pedig könnyebb füstmérgezést szenvedtek.

Betegbiztonsági fejlesztések az ózdi kórházban

Több mint 170 millió forint állami és uniós forrásból betegbiztonsági fejlesztéseket valósítottak meg az ózdi Almási Balogh Pál Kórházban – tudatta az intézmény főigazgatója az MTI-vel.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.