Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Bayer show:Az első csatát megnyertük, a háborút még nem

Címke: Párkányi Eszter

27 cikk 1/3 oldal

Bajnaiéknak hozzájárulást kell kérni

Magyarországon a politikusok és a pártok az őket támogató polgárok személyes adataiból adatbázist kizárólag az uniós és magyar jogszabályok alapján készíthetnek.

Magyar érdekek ellen dolgozhatnak Jávorék

Január elsején foglalja el hivatalát Jávor Benedek (Párbeszéd) a főváros brüsszeli irodájának az élén – tudta meg lapunk a balliberális politikus egyik leendő munkatársától.

A hatalomvágy tartja össze a horrorkoalíciót

A baloldali horrorkoalíció jelöltjei már a kampány alatt is számtalan olyan nyilatkozatot tettek, amelyekből világosan látszott: nincsenek tisztában az adott tisztséggel járó feladat- és hatáskörökkel.

Címlap: Aki csal az beismeri az alkalmatlanságát

A Hír TV Címlap című műsorában Fodor-Horváth Zsófia és Kunfalvi Nóra újságíró, illetve Párkányi Eszter, az Alapjogokért központ elemzője Kis Kornéliával beszélték át a hét aktuális politikai kérdéseit.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …