Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: PIM

46 cikk 1/5 oldal

Ma kezdődik a Margó Irodalmi Fesztivál

Több mint 80 programmal, szerzői estekkel, felolvasásokkal és koncertekkel várja a közönséget a szerdán kezdődő Margó Irodalmi Fesztivál a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

Kabdebó Tamás hagyatékával gazdagodott a PIM

Kabdebó Tamás (1934-2018) József Attila-díjas emigráns magyar költő, író és kultúrtörténész hagyatékával gazdagodott a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) gyűjteménye.

Férfijáték

Babits a két háború között úgy beszélt olvasmányairól, mint a lelkéhez, az életéhez, szinte a saját lényéhez tartozó kincsről. Ma meg egyre többen állítják, a könyv: porfogó.

Elkezdődött a Versmaraton a Petőfi Irodalmi Múzeumban

A Versmaraton megnyitóján első alkalommal adták át a Magyar Írószövetség Debüt díjait. Az elismerést három fiatal elsőkötetes szerző, Nagy Lea, Pataki Tamás és Voloncs Attila vehette át.

Mindent tudott Petőfiről és Madáchról

A 75 éve, 1944-ben született Kerényi Ferenc emlékére rendeztek konferenciát a Petőfi Irodalmi Múzeumban, Filosz a múzeumban címmel.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.