Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: poszt

21 cikk 1/3 oldal

Pécs ragaszkodik a POSZT-hoz

Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke kitart korábbi állítása mellett, amely szerint évről évre más nagyvárosba vinné el a legnagyobb hazai színházi seregszemlét.

Orbánfóbia, a megunt pesti divat

A közösségi oldalak használói nap mint nap találkoznak úgynevezett mémekkel, vagyis olyan digitális képekkel, amelyek az eredeti fotót manipulálják. Hadházy Ákos esetében is megszületett az átalakított kép.

Kortárs darabok, izgalmas kísérletek

A magyar színházak kisvárdai fesztiválja, mely péntektől kilenc napon át tart, a rendszerváltás óta hidat képez a határon innen és túl élők között.

A legrosszabb forgatókönyv a POSZT megszűnése

Továbbra sem nyilatkozik a Magyar Színházi Társaság a hétfőn közzétett döntéséről, amely szerint kilép a Pécsi Országos Színházi Találkozót működtető cégből.

Az élethazugságok halálosak

Abszurdot játszani azért nehéz, mert megfoghatatlan helyzetet jelenítünk meg. A színész azonban mindennek megkeresi az eredőjét, és ezt az utat én halálosan komolyan veszem — állítja Tóth Ildikó színésznő.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …