Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: repülőgép

55 cikk 1/6 oldal

Koronavírus a Wizz Air járatán

A hatóságok értesítették a Wizz Airt, hogy koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak a légitársaság február 18-án és 22-én repült Bologna-Craiova viszonylatán közlekedő járatának egyik utasánál.

Amerikától várják a védelmet

Az orosz fenyegetés árnyékában Lengyelország nem sajnálja a pénzt hadseregének fejlesztésére. Az ország védelmi költségvetése már így is meghaladja a NATO-ban előírt GDP-arányos két százalékot.

Lezuhant egy utasszállító repülőgép Afganisztánban

A baleset részletei egyelőre nem világosak, azt a tényt, hogy az Ariana Herátból Indiába tartó utasszállítója zuhant le 110 emberrel a fedélzetén, az afgán állami légitársaság azonnal cáfolta.

Mégis Iránban vizsgálják meg a lelőtt ukrán gép feketedobozait

Irán megpróbálja saját maga megvizsgálni a január 8-án lelőtt ukrán utasszállító feketedobozait – jelentette vasárnap az IRNA állami hírügynökség, cáfolva azokat az értesüléseket, amelyek szerint a berendezéseket átadnák Ukrajnának.

A hejcei katasztrófa áldozataira emlékeztek

A koszovói békemisszióból Szlovákiába tartó AN 24-es gép fedélzetén utazó 43 békefenntartó katona közül csak egy élte túl a szerencsétlenséget.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …