Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: Rofusz Ferenc

6 cikk 1/1 oldal

Nem engedni a negyvennyolcból

Egészen elképesztően formabontó az az animációs világ, amelyet Rófusz Ferenc a művében megteremtett. A film mintegy 3600 rajzból készült.

Találkozások a mozivásznon Jézussal

2020 az úrvacsora éve. Temérdek beszélgetés és program várja majd az érdeklődőket, amelyek során arra emlékezhetünk, hogy Jézus Krisztus a tanítványaival úrvacsorai közösséget formált.

Kék almák

Rófusz Ferenc idén életműdíjat, Tony Curtis-díjat, Az utolsó vacsora című alkotásával pedig az Argentínai Nemzetközi Keresztény Filmfesztiválon a legjobb animációs rövidfilm díját kapta. 

Mindenki filmfesztiválja

Mintegy száz filmet tekinthet meg ingyenesen a közönség a hétfőn kezdődött Hét Domb filmfesztivál programjában Komlón.

A babok pokla az, ha mennek a levesbe

Hiánypótló a Magyar Nemzeti Filmarchívum három DVD-ből álló kiadványa. Az első a 60-as, a második a 70-es, míg a harmadik a 80-as évek legfontosabb rövidfilmjeit tartalmazza.

Az utolsó vacsora a Duna TV műsorán

Az Oscar-díjas Rofusz Ferenc Az utolsó vacsora című, a világhírű Leonardo da Vinci-képet megelevenítő tizenegyperces animációs filmjét vetíti holnap 22:20-kor a Duna TV.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …