Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 24., csütörtök, Iván napja
HÍR TV - CSÖRTEÖssze-vissza beszélnek hatalomért és pénzért.

Címke: segélyszállítmány

8 cikk 1/1 oldal

Óriási segélyszállítmány Venezuelának

Az ENSZ 90 tonnányi segélyt küldött Venezuelának szerdán, hogy segítse a koronavírus-járvány elleni küzdelmet a latin-amerikai országban.

Pénz a segélyszállítmányban

Mexikó élelmiszer-szállítmányokba rejtve juttathatta el a kábítószer-eladásból származó készpénzt Venezuelába az amerikai pénzügyminisztérium gyanúja szerint.

Venezuela lezárta kikötőit az induló hajók előtt

Venezuela szerdán lezárta kikötőit a kimenő hajók előtt, az intézkedéssel a caracasi kormány elejét kívánja venni annak, hogy amerikai segélyszállítmányok érkezzenek a súlyos gazdasági, társadalmi és politikai válsággal küzdő országba.

Élelmiszer-kommandó vár Venezuelában

Katonai repülőgéppel szállít segélyt a venezuelai–kolumbiai határ kolumbiai oldalára az Egyesült Államok. A segélyszállítmányt a védelmi minisztériummal közösen juttatják el a kolumbiai Cucuta városába.

Bejutott az első segélyszállítmány Venezuelába

A venezuelai ellenzék első embere hétfőn közölte, hogy csapatának sikerült bejuttatnia az országba az első segélyszállítmányt, amelyet már át is adtak orvosoknak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége