Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: Soros-hálózat

38 cikk 1/4 oldal

A magyar álláspont győzött

Törökország a sajátos külpolitikai, geopolitikai, katonai és etnikai céljait követve megszegte a 2016-os, unióval kötött megállapodást, és rászabadította a migránsokat Európára.

Manfred Weber újratöltve

Miközben Weber, aki a „független civil szervezetek” és CEU sorsát is a szívén viseli, a magyar jogállam sorsáért aggódik, Európa józanabbik fele elkerekedett szemekkel figyeli az egyre kaotikusabb német belpolitikai helyzetet.

Polgári engedetlenséget oktatnak Soros kitartottjai

A tőzsdemilliárdos által támogatott Közélet Iskolája nevű szervezet alapító tagja Pikó András jelenlegi VIII. kerületi polgármester és kampányfőnöke, Udvarhelyi Tessza.

A Soros-hálózat tagjai is ráépültek a börtönbizniszre

A Fidesz–KDNP támogatni fogja a feltételes szabadlábra bocsátás szigorítására és a börtönbiznisz felszámolására vonatkozó igaz­ságügyi minisztériumi előterjesztéseket – közölte csütörtökön Kocsis Máté.

Karácsony régi-új tanácsadói

Miközben Karácsony Gergely népszerűsége még a baloldali szavazók körében is csökken, az ellenzéki főpolgármester a Soros-hálózathoz is köthető „civilekből” állította fel stábját.

„Soros a világ első számú oligarchája”

A gyöngyöspatai ügyben éppúgy tetten érhető a Soros-hálózat tevékenysége, mint a migráció szervezésében – jelentette ki tegnap Orbán Viktor, emellett a joggal való visszaélésnek nevezte a börtönbizniszt.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …