Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Soros-hálózat

32 cikk 1/4 oldal

A Soros-hálózat tagjai is ráépültek a börtönbizniszre

A Fidesz–KDNP támogatni fogja a feltételes szabadlábra bocsátás szigorítására és a börtönbiznisz felszámolására vonatkozó igaz­ságügyi minisztériumi előterjesztéseket – közölte csütörtökön Kocsis Máté.

Karácsony régi-új tanácsadói

Miközben Karácsony Gergely népszerűsége még a baloldali szavazók körében is csökken, az ellenzéki főpolgármester a Soros-hálózathoz is köthető „civilekből” állította fel stábját.

„Soros a világ első számú oligarchája”

A gyöngyöspatai ügyben éppúgy tetten érhető a Soros-hálózat tevékenysége, mint a migráció szervezésében – jelentette ki tegnap Orbán Viktor, emellett a joggal való visszaélésnek nevezte a börtönbizniszt.

Már most készülnek a 2022-es kampányra Sorosék

A már kiképzett és kipróbált emberek most havonta tartanak képzéseket a tüntetések, a polgári engedetlenségek, illetve a törvénysértő cselekedetek mibenlétéről.

A hálózat, amely eldönti, ki jó és ki rossz

Ha végignézzük a legnagyobb ismertséggel bíró nemzetközi rangsorokat, akkor érdekes módon az esetek közel kétharmadában találunk valamilyen kötődést a Nyílt Társadalom Alapítványok Soros-hálózatához.

Számonkérnék a DK-n az aggályos adatgyűjtést

Választ vár a Fidesz azzal kapcsolatban, hogy milyen célból juttatják külföldre a magyar emberek adatait, milyen külföldi szerverekben tárolják azokat, valamint kik kezelik az érzékeny információkat.

Hollik István: Nem őszinte az Európai Néppárt

Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a Soros-úthenger; sok néppárti képviselő a Soros-hálózat része – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Sorosista roma jogvédő perelte be Orbánt

Horváth Aladár 2002-2006 között a romáknak munka helyett segélyt adó Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok szociálpolitikai tanácsadója volt.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …