Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 7., kedd, Apollónia napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: Standard & Poor’s

10 cikk 1/1 oldal

Végre észlelték az eredményeinket

Bár a Fitch Ratings nem változtatott a besoroláson, a Standard & Poor’s pozitívra javította a magyar államadósság besorolásának kilátását, ami közelgő felminősítésre utal.

Megszorítások Romániában?

Az értékelés szerint ugyan folytatódni fog a gazdasági növekedés, de a költségvetés tovább veszít egyensúlyából, a bér- és nyugdíjjellegű kiadások máris meghaladják a kritikusnak tekintett nyolcvan százalékot.

Elemző: A hitelminősítők továbbra is le vannak maradva

Az elemzők szerint számítani lehetett arra, hogy a nemzetközi hitelminősítők nem változtatnak pénteken Magyarország államadós-besorolásán, mivel idén tavasszal már felminősítették azt.

Erős kezdés

Még két hónap sem telt el az évből, ezért elmondható, hogy jól indul a 2019-es esztendő gazdasági és pénzügyi szempontból egyaránt.

Még vonzóbb befektetési célpont lehet Magyarország

Magyarország lett az Európai Unió legnagyobb adócsökkentője, sőt az OECD vezetői a tagállamaiknak példaként emelték ki a magyar adórendszer számos újítását és módszerét.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …