Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – CSÖRTEGyurcsány célja az egész ellenzék dominálása

Címke: szenátus

23 cikk 1/3 oldal

Az Egyesült Államok megszavazta a gazdaságélénkítő csomagtervet

Elfogadta az amerikai szenátus az új típusú koronavírus-járvány okozta gazdasági sokk enyhítését célzó, kétezer milliárd dollár értékű gazdaságélénkítő csomagtervet helyi idő szerint szerda éjszaka, amely így pénteken majd a képviselőház elé kerül.

Küszöbön a felmentő ítélet

Akár napokon belül leszavazhatja a vádpontokat az amerikai szenátus a Donald Trumppal szembeni közjogi felelősségre vonási tárgyalások után.

Schiff: Nincs gond a Kijevnek nyújtott segély visszatartásával

Nincs gond azzal, ha a Kijevnek nyújtott segélyt visszatartják, amíg ez nem „korrupciós célokat” szolgál – fejtette ki Adam Schiff, a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) impeachment-menedzseri csoportjának vezetője a szenátusi tárgyaláson csütörtökön, amikor a vád és a védelem képviselői ismét kérdésekre válaszoltak.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …