Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 28., szombat, Gedeon, Johanna napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: Szergej Lavrov

12 cikk 1/2 oldal

Amerikát bírálta Putyin

Az orosz államfő azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy aláásta a globális biztonsági rendszert, amikor kilépett fontos fegyverkorlátozási megállapodásokból.

Vang: Peking és Moszkva a nyitott világgazdaság mellett száll síkra

Peking és Moszkva a multilaterális és nyitott világgazdaság mellett száll síkra – jelentette ki Vang Ji, a kínai államtanács tagja, külügyminiszter, miután hétfőn Szocsiban Szergej Lavrovval, az orosz diplomácia vezetőjével tárgyalt.

Amerikai üzenet Berlinnek

Váratlanul lemondta látogatását Angela Merkel német kancellárnál Mike Pompeo amerikai külügyminiszter. A politikus a berlini látogatást az utolsó pillanatban halasztotta el.

Lavrov: Katasztrofális következményekkel járna az USA venezuelai katonai beavatkozása

Az Egyesült Államok esetleges katonai beavatkozása Venezuelában nemcsak, hogy nem lenne igazolható, de katasztrofális következményekkel is járna – figyelmeztetett Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az amerikai hivatali partnerével, Mike Pompeóval folytatott hétfői tanácskozását követően a finnországi Rovaniemi városában.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …