Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Szlovákia

189 cikk 1/19 oldal

A Fico vezette kormánypárt nyerheti a parlamenti választást egy felmérés szerint

A felmérés eredményei szerint az Irányt a megkérdezettek 18,7 százaléka választaná. Ez az eredmény nem tér el jelentősen az utóbbi hónapokban mért, 20 százalékot közelítő támogatottságtól, ugyanakkor számottevő visszaesés lenne az Irány 2014-es eredményéhez képest, amikor a voksok 28,28 százalékát kapták meg.

Hétfőn is meglett a laza húszas

Még a legvérmesebb szurkolók is izgalomra vágynak, ebből azonban hétfőn is hiány volt a Duna Arénában, még a legszorosabb meccsen.

Szlovákiában is megjelent a madárinfluenza

Szlovákiában is megjelent a szomszédos Lengyelországban már a tavaly év végétől terjedő madárinfluenza – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a szlovák Regionális Állategészségügyi és Élelmiszeripari Felügyelet (RPVS) közlésére hivatkozva pénteken.

Kiábrándulás Ficóékból, bajban a magyar pártok

A legnagyobb kormánypárt, az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) vezeti a népszerűségi listákat a február 29-ére kiírt szlovákiai parlamenti választások előtt, a szavazatok 17,7 százalékát szerezheti meg.

Határeset

Kell-e nekünk haragudni amiatt, mert a szlovák atyafiak annyira szeretik egykori magyar püspöküket és a hatalmas esztergomi bazilikát, hogy ünnepi uniós pénzérméjükre is őket rakták?

Kezdődik a Kuciak-tárgyalás

A gyilkosság megrendelésével Marián ­Kočner vállalkozót vádolják, aki azért akart bosszút állni, mert Kuciak a gazdasági jellegű bűncselekményeiről cikkezett.
189 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …