Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: tanácskozás

12 cikk 1/2 oldal

Irán nem vehet részt is Iszlám Együttműködési Szervezet tanácskozásán

Szaúd-Arábia nem teszi lehetővé, hogy az iráni küldöttség részt vegyen az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) dzsiddai tanácskozásán, melyen a tagállamok a Donald Trump amerikai elnök által felvázolt izraeli-palesztin béketervet vitatják meg – közölték vasárnap Teheránban.

Kiszelly Zoltán: Megkésett lépés az EU reformja

Berlin és Párizs felkarolja az Európai Bizottság elnökének, Ursula von der Leyennek azon javaslatát, hogy kétéves tanácskozássorozat induljon Európa jövőjéről.

Felfüggesztették az EU-csúcsot

Egy diplomata azt mondta, hogy „hosszabb szünetre” számít a plenáris tanácskozáson. A Politico információi szerint a csúcstalálkozón egyelőre nem értek el előrelépést.

Tüntetők Bahrein iraki követségén

Mintegy kétszáz tüntető hatolt be Bagdadban a bahreini követség udvarába, tiltakozásul azért, mert az Egyesült Államok szervezésében tanácskozást tartottak az izraeli–palesztin válság rendezéséről.

Megkezdődött a G20-as oszakai csúcstalálkozó

A fórum tervezett négy ülésszakán a felek megvitatják a világgazdaság fajsúlyos problémáit, beleértve a kereskedelmet is, akárcsak a környezetvédelem kérdéseit.

Kóros ragály a terrorizmus

A szigorú biztonsági intézkedések mellett tartott kétnapos EU-Arab liga csúcson huszonnégy uniós állam-, illetve kormányfő vesz részt – köztük Orbán Viktor miniszterelnök.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …