Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: toborzás

10 cikk 1/1 oldal

Továbbra is toboroznak gyerekeket a kolumbiai fegyveres csoportok

A különféle kolumbiai fegyveres csoportok továbbra is következetesen toboroznak gyerekeket, akiket aztán „ágyútöltelékként vagy kémekként” vetnek be, és szexuális zaklatások veszélyének is ki vannak téve – derült ki a Humanidad Vigente, az Oxfam és a Benposta Nacion de Muchachos jogvédő csoportok közös, csütörtökön közzétett jelentéséből.

Hónapokat kell várni a tapasztalt munkaerőre

Akár másfél-két hónapig is eltarthat egy vezetői, vagy szakértői pozíció betöltése, de ugyanennyi időre van szükségük ma már átlagosan a cégeknek a megbízható szakmunkások toborzásához is.

Újra toboroz az adóhivatal

A szervezet végrehajtói, revizori pozíciókba is felvenne embereket, de informatikusokat és jogászokat is keres, ahogy fináncnak is jelentkezhetnek az arra alkalmasak.

Nicolás Maduro egymillió katonát toboroz

Elemzők szerint Maduro azért szándékozik növelni a létszámot és erősíteni a haderőt, mert az ellenzék próbálja ellene fordítani azt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …