Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 7., vasárnap, Tamás napja
HÍR TV – CIVIL KÖRA magyarok bizonyítják fegyelmezettségüket.

Címke: ultimátum

8 cikk 1/1 oldal

Ultimátumot adott Gyurcsány az ellenzéknek

Bencsik Gábor szerint a 2020-as esztendőt arra fogják használni a politikai erők, hogy megtalálják szerepüket, hatalmukat a kialakult új helyzetben.

Teherán ultimátumot adott a Nyugatnak

Haszan Róháni iráni elnök még májusban közölte, hogy országa megkezdi a nukleáris megállapodás részleges felmondását.

Sajtóklub 2.0: Udvariassági ultimátum Webertől

Manfred Weber mindenhol keményen beszél, de éppen nem azzal, akivel találkozik – ezt mondta Szabó Gergő az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában a Néppárt frakcióvezetőjének magyarországi látogatása kapcsán. A PestiSrácok újságírója szerint Weber egy puha embernek tűnik, nem olyannak, mint aki majd az egész Európai Néppártot és az európai jobboldalt vezeti. Mint mondta: egy idő után fel kell tenni a kérdést, hogy Magyarország tényleg ehhez a Néppárthoz akar-e tartozni.

A Fidesz nem enged a keresztény értékekből

Teljesíthetetlennek tartják és az EP-választásokhoz kötődő kampány részének értelmezik az elemzők Manfred Webernek a Fideszhez intézett három pontból álló ultimátumát.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …