Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: ünnep

147 cikk 1/15 oldal

Vízkereszti ebédet főztek Rómában a rászorulóknak a Kapuvári ÍzvadÁszok

Tömött sorok vártak Róma belvárosában a Kapuvári ÍzvadÁszok csapata készítette meleg ünnepi ebédre hétfőn, miután 2015-től hagyománnyá vált, hogy minden évben január 6-án a Szent Egyed közösség római konyháján a magyar amatőr szakácscsapat főz a rászorulóknak.

Pezsgőből is a hazait keresik

Bár a legtöbb pohárba még mindig csak szilveszterkor kerül pezsgő, a világpiaci trendeknek megfelelően itthon is egyre népszerűbb a gyöngyöző ital.

Jönnek a két ünnep közötti vendégek

Január első hetének végéig telt házzal vagy nagyon erős telítettséggel működnek a szállodák, az előre megváltott szálláscsomagok miatt pedig a szezon végéig élénk marad a látogatottság.

Ünnepi kampányszünetet tart a Fidesz jelöltje Győrben

Januárban folytatja a kampányt a csapatával Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje, aki az ünnepeket családi környezetben, pihenéssel, testi és lelki feltöltődéssel tölti.
147 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …