Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: ünnep

537 cikk 1/54 oldal

Föld, búza, kenyér, áldás

Soha nem látott módon virágzik a turizmus külföldön és belföldön egy­aránt, hiszen jó dolog új kultúrákat, új ízeket megismerni.

Már vasárnap is nagy forgalom volt a Magyar Ízek Utcájában

A Várkert Bazár előtt hétfőn is gazdag programkínálattal várják ide a látogatókat, valamint a Mesterségek Ünnepére a budai Várba – erről beszélt a Magyar Ízek Utcája főszervezője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Plébániai kormányzó: Szent István nem csak államférfi volt

Politikai, vallási és társadalmi értelemben is Szent István király volt az, aki megalapította Magyarországot – hangsúlyozta Monostori László plébániai kormányzó az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

A keresztény szabadság országa

Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, hazánkat a keresztény Európa részévé tette.

Nagyboldogasszony ünnepe van ma

Az ősegyházig visszanyúló hagyomány szerint Jézus Krisztus „röviddel halála után föltámasztotta és magához emelte a mennyei dicsőségbe” édesanyja, Mária holttestét.

A lakodalmat ünneplik a hétvégén a felső-szabolcsi Ajakon

Egy hagyományos falusi menyegző minden kötelező kelléke és étele megtalálható lesz a pénteken és szombaton megrendezendő 11. Ajaki Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző Fesztiválon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ajakon.
537 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.