Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: Varga Judit

53 cikk 1/6 oldal

Formálódó Mazsihisz–Jobbik szövetség?

Évekkel ezelőtt még a Jobbik ellenzése természetes volt a magyar zsidó szervezetek liberális irányultságú szövetsége, a Mazsihisz részéről.

Indokolt a Facebook szabályozása is

Hamarosan megalakulhat az Igazságügyi Minisztériumban a technológiai óriáscégek szabályozásának lehetőségét vizsgáló munkacsoport. Egy alkotmányjogász szerint van létjogosultsága a kérdés áttekintésének.

Varga Judit: Állunk a harcok elébe

Az igazságügyi miniszter bizakodva várja az új Európai Bizottság megalakulását. Varga Judit Tusványoson a Nyugat-Európában uralkodó liberális véleménydiktatúráról.

Varga Judit: Ez a vörös vonal, Budapest ellen fog állni

Az Európai Unió rendelkezik már azokkal az eszközökkel, amelyek révén biztosítható a jogállamiság és az EU-s támogatások elosztása. „Nem kell újra feltalálnunk a kereket” – fogalmazott a miniszter.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.