Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: vb

295 cikk 1/30 oldal

Nem meglepetés a finn siker

Az évek óta a finn ligában szereplő Sebők Balázs — a magyar hoki legértékesebb játékosa — nem osztja ezt a véleményt, szerinte a svéd és a finn bajnokságot alulértékelik az NHL-lel szemben.

Marad a 32 csapatos Vb mezőny

Nem emelik 48 csapatosra a 2022-es labdarúgó-világbajnokság mezőnyét, azaz Katarban – az eredeti terveknek megfelelően – 32 válogatott lesz jelen.

Több rekordot is megdöntött a budapesti asztalitenisz-világbajnokság

Több rekordot is megdöntött az áprilisi, budapesti asztalitenisz-világbajnokság: a nemzetközi szövetség (ITTF) mérései alapján soha nem látott mennyiségű embert értek el történések mind a televízióban, mind az ITTF saját platformjain, valamint a közösségi médiában.

Ügyes, de irányvesztett játékosok

Egy korszak végérvényesen lezárult, az új viszont még nem kezdődött el. Így jellemezhetjük az ötödik helyen végzett magyar jégkorong-válogatott helyzetét a divízió I/A világbajnokság után.

Legalább bennmaradtunk

A szlovénok Litvánia elleni 9-0-s győzelmével eldőlt, hogy a magyar jégkorong-válogatott az ötödik helyen zárja a Nur-Sultanban megrendezett divízió I/A vb-t.

Kétszer is a halál torkából

Asztaliteniszezőinknek a budapesti vb-n az első két nap szinte minden sikerült, a harmadikon tíz vereség mellett csak öt győzelem jött össze, de kettő nagyot szólt.
295 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.