Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: Zalaegerszeg

64 cikk 1/7 oldal

A zalaegerszegi tesztpálya kivitelezése 55-60 százalékos

A tesztpálya Európában is egyedülálló módon alkalmas lesz az önvezető, de a hagyományos járművek vizsgálatára is, illetve az épülő M76-os okosút révén még kiterjedtebb tesztkörnyezetet is biztosít.

A megyét érintő kiemelt beruházásokról egyeztettek Zalaegerszegen

Zala megyét 104 nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás érinti, ezek koordinációját a beruházók és a hatóságok rendszeres munkacsoportülései is segítik – közölte csütörtökön Zalaegerszegen a Zala megyei kormánymegbízott.

Edzőt váltott Zalaegerszeg futballcsapata

A klub honlapjának beszámolója szerint Dobos Barna a hétfői vezetőségi ülésen ajánlotta fel lemondását, melyet Végh Gábor tulajdonos elfogadott. Utódja Márton Gábor lett.

A normalitás pillérei

A Tóték a világ egyik legjobb drámája: sodró, elemi erejű abszurdum a hatalom és a háború aljasító, betegítő értelmetlenségéről.

Teljesen józan, gitáralapú rockzene

Hagyjuk a művelt ember latin közhelyét ízlésekről, inkább jelentsük ki mindjárt az elején, hogy talán humorban különbözünk leginkább egymástól mi, emberek.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …