Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: Zöldek

39 cikk 1/4 oldal

A zöldeket erősítheti a bécsi kormánykoalíció

Veszélyeket hordoz az Osztrák Néppártnak a Zöldekkel kötött koalíciója, hiszen világnézetében egymástól távol álló politikai családokról van szó – mondta az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója.

Osztrák néppárti–zöld kényszerházasság

Hosszas koalíciós egyeztetéseket követően, január 7-én hivatalba lépett az új osztrák kormány. A konzervatív Osztrák Néppárt és a Zöldek koalíciója mindenképp különös házasságnak mondható.

Kezdődik a konzervatív–zöld kísérlet

Hivatalba lépett tegnap Bécsben Sebastian Kurz második kormánya. A néppárti politikus a radikális jobboldal helyett ezúttal a Zöldekkel lép koalícióra.

Zöldek a bevándorlás ellen

Néhány nap múlva stabil és cselekvőképes kormánya lesz Ausztriának – mondta Sebastian Kurz, a konzervatív ÖVP elnöke, miután Werner Koglerrel, a Zöldek listavezetőjével bemutatták a kormányprogramot.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …