Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: Zöldek

24 cikk 1/3 oldal

Kicsit sem klímabarát az uniós vándorcirkusz

Az Európai Parlament (EP) strasbourgi ülésén holnap szavaznak az uniós szintű klímavészhelyzet kihirdetéséről. A kérdés hosszú hónapok óta megosztja az európai közvéleményt.

Írásban is válaszolnia kell Várhelyinek

Szakmailag magabiztos meghallgatása ellenére sem kapott egyelőre zöld jelzést az Európai Parlamenttől Várhelyi Olivér, hazánk uniós biztosjelöltje.

Kerge marhák

Hollandia megállt.

A zöldekhez csatlakozhat az M5S

A korábban rendszerellenes párt egyre távolabb kerül korábbi koalíciós partnerétől, a bevándorlásellenes Ligától, amellyel a közelmúltban bomlott fel a szövetsége.

A nagykoalíció tesztje

A bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) jelentős megerősödését és a berlini szövetségi nagykoalíció pártjainak visszaesését jelzik előre a felmérések a két mai tartományi választáson.

Politikai pedofília és klímavédelem

A zöldekre állítólag a nyugati középosztály diplomás választópolgárai szavaztak. A szellemi visszafejlődés sajátos megnyilvánulásaként.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …