Sokat javul az egyik játékkonzol képminősége

Eddig csak 720p felbontású videofolyamot küldött a szolgáltatás.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 24. 20:41
null
A régi játékoktól való megszabadulás két körben történik majd meg: 2021. július 2-től kezdve a PlayStation 3 és PlayStation Portable (PSP) konzolokhoz készült tartalmak forgalmazásának int búcsút a Sony, majd 2021. augusztus 27-én a PlayStation Vita is csatlakozik hozzájuk. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pozitív változást tapasztalhatnak a következő hetekben a PlayStation konzolokra készült játékokkal internetes futtatáson keresztül játszók, 720p helyett végre 1080p felbontású képet is hajlandó lesz szolgáltatni a PlayStation Now. A Sony szerint ez csak a felbontást támogató játékokra vonatkozik, listát sajnos nem volt hajlandó közölni róluk – olvasható az Origo cikkében.

Pozitív változást tapasztalhatnak a következő hetekben a PlayStation konzolokra készült játékokkal internetes futtatáson keresztül játszók, 720p helyett végre 1080p felbontású képet is hajlandó lesz szolgáltatni a PlayStation Now.
Fotó: PIXABAY

A PlayStation Now az egyik első havidíjas játékstreamelő szolgáltatás, Észak-Amerikában még 2014-ben debütált, havidíjért cserébe 800-nál is több PS2, PS3 és PS4 játékkal való szórakozást tesz lehetővé akár számítógépeken is. A használatához szükség van egy kontrollerre, a billentyűzetes és egeres vezérlést nem támogatják a PlayStationre készült játékok.

A szolgáltatás Magyarországon hivatalosan nem érhető el, azonban kerülőúton lehetőség van a használatára, noha ilyenkor végképp nincs garancia a feltűnő késleltetéstől mentes működésére. Nem világos, hogy itthon mikor teheti elérhetővé a Sony, rendkívül lassan halad a folyamattal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.