Szintet lép a kínai techóriás a kompakt mobilok piacán

Nincs túl sok kompakt mobil a piacon, kompakt prémiumból pedig még kevesebb alternatíva van. A kínai gyártó ebben a kategóriában is próbálkozna.

Forrás: origo.hu2021. 04. 12. 8:25
null
A kompakt prémium mobilszegmensben is próbálkozik a kínai techóriás Forrás: Nextpit
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs túl sok kompakt mobil a piacon, kompakt prémiumból pedig még kevesebb alternatíva van. A jelentések szerint az ASUS ebben a kategóriában is próbálkozna, méghozzá a ZenFone 8 Minivel. Erről nemrég újabb információk bukkantak fel – írja az Origo.

A kompakt prémium mobilszegmensben is próbálkozik a kínai techóriás
Fotó: Nextpit

A TÜV oldalán hitelesítették ugyanis az ASUS ZenFone 8 Minit, bár ebből csak az derült ki, hogy 30 wattos gyorstöltéssel lehet számolni. Ez nem rossz, különösnek sem mondható, hiszen a riválisok 60-90-120 wattos töltési rendszerekkel próbálkoznak.

A tippek szerint a ZenFone 8 Mini egy 5,9 hüvelykes kijelzőt kap majd, amivel már csak mai értelemben mondható kompaktnak. A képernyő alá Snapdragon 888 vagy Snapdragon 870 chip kerülhet, a fő kamerát pedig egy 64 megapixeles Sony IMX686 szolgálja majd ki.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.