Radikális dizájnnal jöhet a Pixel 6

Kamerasziget helyett kiugró kameracsík dominálhatja a hátlapját.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 14. 17:04
null
A színektől eltekintve így nézhet ki a Google Pixel 6 PRO Forrás: ORIGO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újból lecsapott az új MacBook Air lehetséges kinézetét a napokban már kiszivárogtatott Jon Prosser, ezúttal a várhatóan az ősszel bemutatkozó Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro okostelefonokról közölt rendereket. A hozzá eljuttatott fájlok alapján készített illusztrációk nagy valószínűséggel tükrözik a valóságot, de a készülékház színeiben nem biztos – olvasható az Origo cikkében.

A színektől eltekintve így nézhet ki a Google Pixel 6 PRO
Fotó: ORIGO/JOHN PROSSER X RENDERS BY IAN

A Pixel 6 mobilok előlapját várhatóan szinte káva nélkül teljesen kitölti majd a kijelző, a szelfikamerájuk pedig a panelbe fúrt típusnak ígérkezik, mindez hétköznapi az új mobiloknál. A hátlap viszont teljesen más történetnek tűnik, a manapság megszokott kamerasziget helyett egy eddig semelyik másik gyártótól sem látott kameracsík futhat végig a készülékeken, ami markáns és egyedi megjelenést kölcsönözhet azoknak. A Pixel 6 kettő, míg a Pixel 6 Pro három hátlapi kamerával rendelkezhet.

Az okostelefonok másik nagy érdekességét a házon belül fejlesztett „Whitechapel” rendszerlapkájuk jelentheti, a pletykák szerint a szokásos Qualcomm Snapdragon helyett egyedi hardver felel majd a meghajtásukért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.