Jelentős szoftverfrissítést kap a népszerű játékkonzol

Pár országban nyilvános bétatesztelői programot indít a Sony – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 06. 26. 11:20
null
Komoly újdonságokra számíthatnak a PlayStation 5-öt sikeresen beszerzett játékosok Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komoly újdonságokra számíthatnak a PlayStation 5-öt sikeresen beszerzett játékosok, hamarosan bemutatkozik a játékkonzol rendszerszoftverének következő nagy frissítése. A Sony egyelőre nem jelentette be ennek az újdonságait, azonban remélhetően végre bekapcsolja majd a beépített háttértár bővítésére kitalált M.2 SSD foglalatát, plusz sokan várnak az ígérgetett adaptív képfrissítési funkcióra is.

Komoly újdonságokra számíthatnak a PlayStation 5-öt sikeresen beszerzett játékosok
Fotó: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

Szerencsére már nem kell sokáig spekulálni az újdonságok kapcsán, a PlayStation 5 esetében az első alkalommal a Sony nemrég nyilvános bétaprogramot hirdetett, azaz nagyon közel van már a jelentős frissítés bejelentése.

A nem végleges szoftver próbálgatásának lehetősége elsőként csak a legalább 18 éves brit, egyesült államokbeli, francia, japán, kanadai és német játékosok számára lesz elérhető. A programba való jelentkezés nem garantálja a bekerülést, a Sony feltehetően korábban begyűjtött metrikák alapján fogja kiválasztani az olyanokat, akik próbakörre vihetik a következő rendszerszoftvert.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.