Szuper éjszakai módot kapott az egyik legnépszerűbb játékkonzol

Részletesen állíthatóak a kevés környezeti fény melletti működési paraméterek – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 08. 07. 15:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerű fejlesztést kaptak az Xbox One és Xbox Series konzolok Alpha Skip-Ahead csatornás előzetesét tesztelő Xbox Insiderek, megkezdhetik az éjszakai mód próbálgatását. A Microsoft kellemesen sok testre szabási lehetőséget gyűjtött össze a funkció beállítómenüjében, amelyekkel a remények szerint csökkenthető az éjszakai játék alvásra gyakorolt hatása.

Az elvárhatónak megfelelően az éjszakai mód kézzel és automatikusan is kapcsolgatható, az utóbbi esetében egyedi időintervallum megadása mellett lehetőség van naplementéhez és napkeltéhez igazítani az aktiválását és deaktiválását. A gamerek csúszkákkal állíthatják a kijelző fényerejét és a kék fény mennyiségét, letilthatják a játékokban a HDR-megjelenítést, továbbá testre szabhatják a konzolon és a gamepaden elhelyezett LED-ek fényerejét, akár teljesen ki is kapcsolhatják a fényeket.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: FLICKR
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.