Világszenzációt hozhat a legnépszerűbb okostelefon legújabb változata

Kezdetét veheti a mobilok legősibb alapkiegészítőjével való leszámolás – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 12. 28. 13:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási meghökkenést keltett a 2016-os évjáratú iPhone 7-tel az Apple, az audio jack hangcsatlakozó eltávolításával sokak által elképzelhetetlennek hitt lépésre vetemedett, bár csitítási okból „ingyen” mellékelt a készülékhez egy adaptert. Az androidos gyártók egy része kifigurázta az ötletért vállalatot, majd magukból viccet csinálva megkezdték a hangcsatlakozó eltávolítását a csúcsmobiljaikból. Mára eljutottunk odáig, hogy a középkategóriás telefonok esetében sem szokatlan az audio Jack hiánya.

Most újból lesújthat az Apple, a 9to5Mac beszámolója szerint három forrás is arról beszél, hogy akár már jövőre megkezdheti a klasszikus SIM-kártyával való leszámolást. A kiadvány saját forrása szerint az Apple felhívta az egyesült államokbeli mobilszolgáltatók figyelmét, hogy készüljenek fel a csak elektronikus SIM-et tartalmazó okostelefonok 2022 szeptemberében való elérhetővé válására.

Egyelőre nem világos, hogy az összes Iphone 14 áttér-e az ESIM használatára, egyes források szerint elsőként csak a Pro modellekben vezetheti ki a klasszikus SIM-kártyát az Apple.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Bortókép: Iphone 14 (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.