Háromba hajtható tableten dolgozhatnak a dél-koreaiak

A pletyka szerint a jövő év elején kerülhet piacra a világújdonság – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 04. 17. 18:49
null
Berlin, 2019. szeptember 5. Bemutatják az új Samsung Galax Fold összehajtható okostelefont a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vásárának, a berlini IFA-nak a sajtónapján, 2019. szeptember 5-én. Az 59. alkalommal megrendezett IFA szeptember 6.és 11. között várja a látogatókat. MTI/EPA/Omer Messinger Fotó: Omer Messinger
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Exkluzív értesüléssel állt elő a Gizmochina, a kiadvány informátora szerint a Samsung egy háromba hajtogatható táblagépen dolgozik. Az elvileg Galaxy Z Fold Tab névre keresztelt eszköz a kettéhajtható telefonjaihoz kifejlesztett mechanizmusokat és kijelzőtechnológiát használhatja, csak értelemszerűen többfelé lehet hajtani.

Samsung Galax Fold összehajtható okostelefon
Fotó: MTI/EPA/Omer Messinger

A forrás szerint a készülék a Galaxy S22 csúcsmobilokkal párhuzamosan mutatkozhat be a jövő év elején, de a Samsung marketingesei mérlegelik, hogy megvillantsák-e a Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 kettéhajtható telefonok idén augusztus elejére tervezett bejelentésén.

Ezen túlmenően annyit lehet tudni a világújdonságot jelentő táblagépről, hogy a kijelzőjét ultravékony üveg védheti, továbbá következő generációs, Bluetooth adatkapcsolatos S Pen érintőtoll járhat hozzá.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Omer Messinger

Négy Galaxy mobil búcsúzik a biztonsági frissítésektől

Az Android Police beszámolója alapján a Samsung csendben aktualizálta az androidos biztonsági frissítéseket kapó Galaxy készülékeinek listáját. Az ilyenkor megszokott módon egyes régebbi modellekkel rendelkezők hoppon maradtak, hiszen folyamatosan hullanak ki a listából a több éves készülékek.

Most sincs ez másként: innentől semmilyen rendszerfrissítés sem készül a J3 Pop, az A3 (2017), az A5 (2017), továbbá az A7 (2017) modellekre. További változás, hogy az A8 (2018) mostantól csak háromhavonta kap majd biztonsági frissítéseket, míg az A8s testvérével rendelkezőket várhatóan még ennél is ritkábban fogja patchek kijelzésével megzavarni a mobilgyártó.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.