Kvíz: Ön mennyit tud a sajtokról?

Van kerek, szögletes, diós és zöldfűszeres. Penészes vagy nagy lyukú, friss és hosszan érlelt, diszkrét és messziről felismerhető aromájú. A legtöbb hűtőben ott a sajt, még a vegán étrendet folytatók körében is az egyik legfontosabb törekvés, hogy pótolják a sajt okozta vizuális és kulináris élményt – írja a Gyógyzóna.

Forrás: gyogyzona.hu2021. 11. 03. 11:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sajt kulcsfontosságú összetevőkból áll, elengedhetetlen tápanyag az egészséges csontokhoz és fogakhoz. Remek kalcium- és fehérjeforrás, de érdemes odafigyelni, melyiket választjuk, mert némelyik sajtban magas lehet a telített zsírok mértéke. Örök kérdés, egészséges-e a sajt, több sajtot együnk vagy kevesebbet?

Ön mennyit tud a sajtokról?

A kvízt IDE kattintva töltheti ki.

Borítókép: Unsplash

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.