Mozgásformák az egészséges szívért és a tónusos izomzatért

Most olyan erősítő edzéseket ajánl a Diéta és Fitnesz, amelyek közben nemcsak izmosodunk, de jól is szórakozunk. Melléjük két klasszikus kardió mozgásformát is érdemes beilleszteni a heti edzéstervbe.

Forrás: Diéta és Fitnesz2022. 03. 27. 12:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tónusos izmokért

A szép izomzatot nem csak súlyok folyamatos emelgetésével érhetjük el. Ezúttal olyan erősítő edzéseket ajánl a Diéta és Fitnesz, amelyek közben nemcsak izmosodunk, de jól is szórakozunk.

Kick-box

A Diéta és Fitnesz szerkesztőségének egyik kedvenc edzésformája:

nemcsak alaposan megizzaszt, de a feszültség levezetésére is tökéletes, ráadásul még fogyaszt is, és az alakunk is egyre szebb lesz az edzésnek köszönhetően.

Kell ennél több? A kick-box nem ma indult világhódító útjára, 1970-ben fejlesztették ki, ötvözve az ütéseket és rúgásokat alkalmazó távol-keleti eredetű küzdősportokat.

Arról már nem is beszélve, hogy önvédelemnek sem utolsó sport!

Az egészséges szívért

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a kardió fontosságát, főleg az irodai munkát végzőknek. 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.