Most bárki beköltözhet Harry Potter varázslóiskolájába

A hatalmas népszerűségnek örvendő Harry Potter-sorozat helyszínéül szolgáló Roxfort várja gazdag tulajdonosait, akik több mint félmilliárd forintért vásárolhatják meg a filmbéli, misztikus épület luxus lakásait – írja cikkében a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 05. 03. 12:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A frissen eladóvá vált titokzatos építménynek az új tulajdonosai valóban a Harry Potter-filmben látható Roxfortban érezhetik magukat. Az ingatlan ugyanis, amely egykor szabadkőműves fiúiskolaként, valamint az Egyesült Államok Nemzetközi Egyetemeként is működött, az első három Harry Potter-film díszletéül szolgált. 

A Bushey-i Royal Connaught Parkban található történelmi ingatlan étkezője volt a neves varásziskola nagyterme, amelyben most luxuslakásokat alakítanak ki. Egy három hálószobás lakásért akár 644 millió forintot is elkérhetnek.

A 100 hektáros privát parkban megépített luxus apartmanok leendő tulajdonosai egyedülálló, történelmi környezetben élvezhetik a fényűző életet.

A Royal Connaught Park a Harry Potteren kívül sok más népszerű filmnek is a forgatási helyszíne volt. A filmbéli ikonikus Nagyterem most a jelenlegi lakók étkezője – írja a Híradó.hu.

Az összesen 307 lakásból álló zárt lakópark edzőteremmel, úszómedencével, szaunával, jakuzzival és szabadtéri teniszpályával várja új lakóit, az ingázók számára is tökéletes választás. Mindössze 18 perc a vonatút Eustonba. Az építtető úgy kínálja eladásra a fényűző lakásokat, mint „a kortárs luxus megtestesítőit, tökéletes összhangban a viktoriánus pompával” – írja cikkében a Metro.

Az építkezés a végső szakaszában tart. A potenciális vásárlóknak most már csak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, és az egyik legfantasztikusabb környezetben élvezhetik a luxus élet minden előnyét.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: képernyőfelvétel (Fotó: Twitter.com/Comer Homes Group)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.