A Raiffeisen úgy érzi, túl van a nehezén, és marad

Nem kaptak számukra elfogadható vételi ajánlatot.

GB
2014. 02. 10. 11:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szerintem túl vagyunk a nehezén Magyarországon” – mondta Karl Sevelda a Die Pressének, s hozzátette: az illetékesek megértették, hogy az egészséges bankszektor kulcsfontosságú a szilárd gazdaság szempontjából.

Kementzey Ferenc, a leánybank vezérigazgató-helyettese a Hír Televízió Bruttó című műsorában januárban elmondta, a Raiffeisen lehetőségként tekint hazánkra és a magyar piacra.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Széchenyi Kereskedelmi Bank ajánlatot tett a Raiffeisen magyarországi leánybankjára. A Napi Gazdaság azt írta, az osztrák pénzintézetet egy euróért veheti meg a magyar vállalat. Valóban érkezett ajánlat a Raiffeisen International AG-hoz magyarországi leánybankjára vonatkozóan – jelentette ki az osztrák bank szóvivője az MTI-nek. Ingrid Krenn-Ditz részleteket nem árult el, csak annyit mondott, hogy a bank kapott ajánlatot az ukrán és a magyar érdekeltségére is, és tanulmányozzák őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.