Fidesz: Elképesztő a Gyurcsány-koalíció hazudozása

A Gyurcsány-koalíció jelenleg is kórusban hazudik – így reagált a baloldali összefogásra szerdán a Fidesz.

MNO
2014. 02. 19. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz erre válaszul azt írta: „ma már nemcsak azt tudjuk, hogy korábban mindannyian támogatták a paksi atomerőmű bővítését, és milliárdokat kaszált rajta a szocialista Józsa István és 80 millió forintot Gyurcsány Ferenc, hanem azt is, hogy még egy évvel ezelőtt Mesterházy Attila egy francia óriásvállalattal tárgyalt titokban a paksi bővítésről”.

Hozzátették: a paksi fejlesztés éppen a hosszú távú rezsicsökkentéshez szükséges. A fejlesztés az államadósságra nincs érdemi hatással, mivel a gazdaság talpra állt, az államadósság csökkenő pályán van, és a fejlesztés az ország vagyonát gyarapítja. Emellett tízezer munkahelyet is teremt – fűzték hozzá.

„Ezeket a Gyurcsány-koalíció is pontosan tudja, mégis hazudnak, ami azért is elképesztő, mert ugyanez a Gyurcsány-koalíció volt az, amely megduplázta az államadósságot, titokban tárgyalt a bővítésről mindenféle külföldi üzleti körökkel, és még vagyonokat is kaszált az atomerőművön színlelt szerződésekkel” – zárta közleményét a Fidesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.