Ismét a Mol kapta a Zöld Béka díjat

Másodszor nyerte el a Mol-csoport a Deloitte Közép-európai Fenntarthatósági Jelentés díját.

SZN
2014. 03. 13. 19:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol csütörtöki közleménye szerint a vállalatcsoport célja, hogy éves jelentésében tájékoztatást adjon környezetvédelmi és társadalmi teljesítményéről is. A jelentésben egyszerre mutatják be a pénzügyi és fenntarthatósági értékteremtési folyamatot – idézi a közlemény Molnár Józsefet, a Mol-csoport vezérigazgatóját.

A cégcsoport célja, hogy fenntarthatósági teljesítményével az iparág vezető vállalatai között helyezkedjen el. Ennek érdekében a Mol hat fenntartható fejlődési fókuszterületet határozott meg a 2011 és 2015 közötti időszakra: a klímaváltozást, a környezetvédelmet, az egészség- és munkavédelmet, a közösségeket, a humántőkét és a gazdasági fenntarthatóságot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.