Varga: Az ország előrébb tart, mint 2010-ben

Amennyiben az április 6-ai választáson ismét bizalmat kapnak, az ország még tovább juthat – mondta a miniszter.

BL
2014. 03. 17. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus kijelentette: szeretné, ha még jobban menne az országnak, ugyanakkor négy év alatt „amit meg tudtunk tenni, az tisztességgel megtettük (...), összességében az ország előrébb tart, mint 2010-ben”.

A miniszter azt is mondta: amennyiben az április 6-ai választáson ismét bizalmat kapnak, az ország még tovább juthat. Az elmúlt négy évben mind az államadósság, mind pedig a munkanélküliségi ráta mérséklődött – jelentette ki Varga Mihály.

Az alkotmánybíróság hétfői, a devizahiteleseket érintő döntésével kapcsolatban azt mondta: „ennek a történetnek még nincsen vége, az a hosszú távú célja a magyar a kormánynak, hogy a devizahiteleket a rendszerből kivezesse”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.