Az uniós átlag felett alakult az értékesítés Magyarországon

Az európai uniós átlagnál jobban nőtt a gumiabroncs-értékesítés Magyarországon az első negyedévben – írja a Napi Gazdaság szerdai számában.

NT
2014. 04. 30. 4:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap írása szerint a tagországokban a személy- és kistehergépjárműabroncs-forgalom az első negyedévben mintegy 10 százalékkal bővült, Magyarországon a gyarapodás 21,3 százalékos az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Ugyanezen időszak alatt a tehergépjármű-abroncsok eladásában az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége uniós szinten 14 százalékos növekedést mért, Magyarországon ennek a szegmensnek a piaci bővülése több mint duplája, 35,1 százalékos – számol be a Napi Gazdaság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.