Csökkentse vállalkozása energiaköltségeit! (X)

„A vállalkozások energiatudatosságáért” Konferencia, 2014. május 14., Budapest, Kopaszi-gát.

2014. 04. 21. 5:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az energiatudatosság területén egyedülálló pályázatot indított 2014-ben az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. energiakereskedő leányvállalata, az MVM Partner ZRt. A program célja többek között az, hogy a már energiatudatos vállalkozások bemutassák mindazon lépéseket, amelyek révén növelték energiahatékonyságukat és csökkentették az energiaköltségeiket.

A pályázat 2014. március 31-én zárult, és kétszáznál is több vállalkozás mutatta be intézkedéseit és beruházásait. A győztesek a májusi konferencián vehetik át a díjakat.

Az MVM Partner ZRt. szakértői olyan témákat járnak körbe, mint az energiatudatosság szerepe egy cég mindennapjaiban vagy a szabad villamosenergiakereskedő-váltásban rejlő lehetőségek.

Az MVM Partner ZRt. számos energetikai auditot végzett már el a legkülönbözőbb profilú cégek számára, amely tapasztalat révén bármely cég képviselőinek szolgálhatnak hasznos energetikai tanácsokkal.

A szervezők kiállítással is készülnek, amelyen a már energiahatékonyan működő vállalatok osztják meg tapasztalataikat, tippjeiket az érdeklődőkkel.

Mikor lesz?
2014. május 14-én, szerdán, 10 órától.

Hol lesz?
Budapesten az Öbölház Rendezvényközpontban a Kopaszi-gátnál (a Rákóczi híd budai hídfőjénél).

Kik vehetnek részt a konferencián?
Mindenki, aki számára fontos az energiahatékony működés és az így elérhető költségcsökkenés.

Mennyibe kerül a belépő?
A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Hol lehet regisztrálni?
Regisztrálni az energiatudatossag.mvmp.hu oldalon lehet a Konferencia menüpont alatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.