Száznegyven új munkahely jöhet létre a megyében

Czunyiné Bertalan Judit tájékoztatása szerint a támogatás teljes összege közel 240 millió forint.

TK
2014. 04. 18. 6:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czunyiné Bertalan Judit tájékoztatása szerint a támogatás teljes összege közel 240 millió forint. Az érintett beruházások többsége várhatóan Tata és Tatabánya térségében valósul meg, de a komáromi kistérségben is jelentős, 52 millió forintos fejlesztés várható a Nemzeti Foglalkoztatási Alap támogatásával.

A munkahelyteremtő támogatások növekvő jelentőségét mutatja, hogy 2007-ben a megyében 4 nyertes pályázat 41 fő foglalkoztatásához kapcsolódva 40 millió forint támogatást kapott. Tavaly 27 támogatott vállalkozással kötött szerződést a munkaügyi központ, s 186 millió forint felhasználásával 76 új munkahely jött létre – tette hozzá a kormánymegbízott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.