Több száz munkatárssal bővít a szoftverfejlesztő

Háromszázötvennel növeli munkatársainak számát az EPAM Systems Hungary Kft.

HBI
2014. 04. 02. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cég budapesti, debreceni és szegedi székhelyén jelenleg több mint 1000 munkatársat foglalkoztató EPAM Systems az idén szoftverfejlesztőkkel és IT-szakemberekkel erősíti tevékenységét. A Magyarországon 2004 óta jelen lévő vállalat az elmúlt három évben több mint hatszázzal növelte munkavállalói számát.

A számos országban jelenlévő társaság olyan cégekkel működik együtt, mint például a Coca-Cola, a Microsoft, az E-Bay, a Viacom, de ügyfelei között van a Hotels.com, az SAP, az UBS, az Adidas, az MTV, vagy az amerikai Vöröskereszt is.

Az Amerika 25 leggyorsabban növekvő IT-cégét felvonultató Forbes listán 6. helyen szereplő EPAM Systems a világon összesen 9300 fejlesztőt foglalkoztat. Tavalyi árbevétele 555,1 millió dollár volt, az előző évhez képest 28 százalékkal nőtt. A vállalat az idén 21-23 százalékos árbevétel növekedést prognosztizál a közlemény szerint.
Az EPAM Systems Hungary Kft. a nyilvános cégadatok szerint 2012-ben 7,62 milliárd forint árbevételt és 751 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.