Visszavonják a fűszerkeveréket, üvegdarabok lehetnek benne

A visszavonás azt a 2017 decemberéig használható terméket érinti, amely az L4069AA sorozatból származik.

NT
2014. 04. 18. 9:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatásuk szerint a visszavonás azt a 2017 decemberéig használható terméket érinti, amely az L4069AA sorozatból származik és a Pennyben árusították. A visszavonás nem érinti a Penny által forgalmazott egyéb „Timbu” elnevezésű terméket – írja a gyártó a közleményében.

A Penny a gyártó felhívására kivonta a terméket a forgalmazásból, a megvásárolt árut bármelyik üzletben vissza lehet váltani, az árat visszafizetik vásárlási bizonylat, a kasszaszalag nélkül is – tájékoztatott a TeutoMarkenvertrieb GmbH.

A gyártó szerint nem lehet kizárni, hogy termelés közben üvegdarabkák hullottak a keverékbe a csípős vegyület hibás darálófejéből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.