A telekommunikációs ipar éllovasa lesz hazánk

Hárommilliárdos fejlesztést hajt végre Budapesten a Nokia.

HBI
2014. 05. 14. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára azt mondta: a Nokia 3 milliárd forintos beruházással fejleszti a budapesti k+f központját, a bővítéssel a cég magyarországi létszáma közel 1400-ra emelkedik. Kiemelte, hogy a Nokia beruházásainak köszönhetően Magyarország a világ telekommunikációs iparának egyik éllovasává vált.

Ésik Róbert, a Nokia Networks üzletágának magyarországi ügyvezető igazgatója hozzátette: a vállalat 5 éves garanciát vállal a létrehozott munkahelyekre. Hangsúlyozta, hogy a budapesti részleg eddig is a Nokia egyik legnagyobb globális technológiai központja volt, és a jövőben a szerepe tovább erősödik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.