Közel 100 millió dollárral nőtt a Hilton nyeresége

34 millió dollárról 123 millió dollárra nőtt a Hilton Worldwide Holdings szállodaüzemeltető nyeresége 2014 első negyedévében.

SZN
2014. 05. 09. 16:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ legnagyobb szállodaüzemeltetőjénél 2014 első három hónapjában a bevétel 2,36 milliárd dollár volt, a 2013-as első negyedéves bevétel 2,26 milliárd dollár.

Christopher J. Nassetta, a Hilton elnök-vezérigazgatója szerint jó negyedévük volt, jelentősen meghaladva várakozásaikat. 2014 hátralevő részével kapcsolatban is bizakodók, és jobb részvényenkénti nyereségmutatót várnak, mint korábban.

Az elnök-vezérigazgató szerint az első negyedévben 9000 új szobát adtak át a csoport szállodáiban és 18 százalékos globális részesedéssel továbbra is világelsők a szobaépítésekben minden földrajzi régióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.